Specialistläkare i allmänmedicin till Hälsocentralen Husum

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Hälsocentralen Husum är belägen cirka 30 km från centrala Örnsköldsvik i natursköna Höga Kusten nära hav och skärgård med många möjligheter till friluftsliv. Hos oss arbetar 20 medarbetare och vi har ca 4700 listade patienter. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vår verksamhet, vi tänker framåt och vi vill mer. Hälsocentralen Husum är en hälsocentral med personal som värnar om varandra och patienterna.
Till Husum finns goda förbindelser med tåg.

Nu söker vi en specialistläkare i allmänmedicin för en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2023-01-16 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Hos oss får du som familjeläkare ett stimulerande och utvecklande arbete där du har möjlighet att skapa relation och få tid till patienterna under besöken. I uppdraget ingår sedvanligt arbete på en läkarmottagning med planerade och akuta oplanerade patientbesök, årskontroller, uppföljning från slutenvården och konsultation mot SÄBO och hemtjänst i kommunen samt dokumentation. Vi dokumenterar i Systeam Cross.

Under din anställning erbjuds du möjlighet till individuell kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Givetvis kommer vi ge fortlöpande stöttning och utbildning under din anställning. Du har mycket goda språkkunskaper i svenska språket. Körkort B erfordras.

Som anställd hos oss förväntas man hantera patientmöten och samarbete med kollegor på ett professionellt och patientsäkert sätt.
Du är flexibel och löser arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Vi ser att du har förmågan att göra korrekta avvägningar och prioriteringar och att du på ett hänsynstagande sätt har förmåga att väga samman komplex information och visar omdöme i kommunikation, agerande och beslut. Du har förmåga att se helheter och tar hänsyn till större perspektiv. Vidare ser vi även att du är en kollega som arbetar bra ihop med andra kollegor och besitter förmågan att vara lyhörd och smidig i relation till andra.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-12-05
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Eva-Karin Edin
Tf enhetschef
Telefon: 070-1913142

Andreas Koro
Ångermanlands Läkarförening
Telefon: 070-267 88 72


Tillbaka till toppen