Sjuksköterska till dagsjukvårdsavdelningen Operation, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

På operationsavdelningen där Dagsjukvården ingår är vi totalt 40 medarbetare. Vi har en trivsam atmosfär med gott samarbete mellan yrkeskategorier som vi värnar om. Du kommer att arbeta i ett tvärprofessionellt team som består av operatörer, undersköterska, anestesisjuksköterska och anestesiläkare. Arbetet är väldigt varierande och stimulerande och det sker en ständig utveckling inom pre- och postoperativ vård med avancerad medicinsk teknik.

Till operations dagsjukvårdsavdelning söker vi nu en sjuksköterska för en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2023-02-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på ODA tillsammans med handledande sjuksköterska/anestesisjuksköterska i ett tvärprofessionellt team som består av operatörer, undersköterska, anestesisjuksköterska och anestesiläkare.

På ODA handlägger vi patienter inför och efter operation. Du assisterar vid anläggning av bedövningar/blockader. Postoperativt bevakas andning och cirkulation och du tillser att patienten är smärtlindrad och välmående. Arbetet som sjuksköterska hos oss är väldigt varierande och stimulerande och det sker en ständig utveckling. Arbetet kräver hög kunnighet om pre- och postoperativ vård.

Du får under internutbildningen hos oss successivt hantera svårare arbetsuppgifter allteftersom kunskapsnivån ökar. Vi erbjuder dig ett personligt anpassat introduktionsprogram baserat på dina tidigare erfarenheter. I din vardag arbetar du tillsammans med erfaren personal som finns som stöd i ditt arbete.

Du jobbar dag och kväll måndag-torsdag och fredag dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du vidareutbildning inom anestesi-, operation eller intensivvård är det meriterande.

I och med rollens krav på kunnighet om pre- och postoperativ vård ser vi gärna att du har arbetat som sjuksköterska i minst fem år.

Vi söker dig som har förmågan att vara lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. I rollen ser vi det som viktigt att kunna se helheter och ta hänsyn till det större perspektivet. Det är även av stor vikt att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt att du tycker om att utmanas i arbetet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-12-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Karin Söderberg
Enhetschef
Telefon: +4666089185

Helena Olsson
Vårdförbundet
Telefon: +4666089184


Tillbaka till toppen