Fler sjuksköterskor till ny intermediärvårdsavdelning i Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Är du sjuksköterska och vill ha ett omväxlande, roligt och utvecklande arbete? Då kan du få vara med att starta upp Sundsvalls sjukhus intermediärvårdsavdelning (IMA)!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Intermediärvård är en vårdform mellan intensivvård och vanlig vårdavdelning där patienter med sviktande vitalfunktioner övervakas och vårdas. Avdelningen tänkt att vara en integrerad del av IVA med två vårdplatser. Där du och en erfaren IVA-undersköterska kommer arbeta tillsammans och ansvara för två patienter. Arbetet kommer bedrivas i nära samarbete med narkosläkare och övrig IVA-personal.

Vill du bli en i gänget som startar upp intermediärvårdsavdelningen på Sundvalls sjukhus? Vi har rekryterat ett antal duktiga sjuksköterskor och söker nu dig för att göra laguppställningen komplett.
Vi erbjuder tillsvidareanställning med start 1/1-23 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Arbetet kommer vara varierande och i nära samarbete med intensivvårdsavdelningen och utförs i team tillsammans med intensivvårdssjuksköterskor, undersköterskor, läkare och sjukgymnaster.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet från somatisk sjukvård. Rollen passar dig som är engagerad, positiv och med ett intresse för mer avancerad och teknisk sjukvård. Kanske har du haft tankar på en vidareutbildning, men ännu inte tagit steget. Som person är du flexibel och har lätt att anpassa dig efter rådande situation. Vidare besitter du en god samarbetsförmåga samt har ett gott bemötande till patienter, kollegor och anhöriga.

Vill du vara med och bidra till vår nya verksamhet? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-12-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Boson
Enhetschef
Telefon: +4660182074

Mikael Åsén
Enhetschef
Telefon: +4660181176

Camilla Larsson
Vårdförbundet
Telefon: 060-14 53 00


Tillbaka till toppen