Fysioterapeut till Habiliteringskliniken ungdom/vuxen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Habiliteringskliniken riktar sig till personer med varaktiga funktionsnedsättningar orsakade av medfödda/förvärvade sjukdomar och skador i centrala nervsystemet, utvecklingsstörning samt personer med autismspektrumstörning. Med våra insatser vill vi minska de svårigheter som funktionsnedsättningen kan medföra i det dagliga livet, skapa förutsättningar för ett gott liv och delaktighet i samhället. Inom länskliniken, arbetar cirka 100 stycken medarbetare. Habiliteringen i länet har 15 fysioterapeut tjänster varav 9 är placerade i Sundsvall.

Nu söker vi en Fysioterapeut/Sjukgymnast till vårt team i Sundsvall för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Du blir en viktig del i vårt team där vi alla hjälps åt med våra gemensamma patienter. Som fysioterapeut arbetar du nära framför allt arbetsterapeut men får stöd i ditt jobb av hela teamet. Vi söker dig som vill jobba med frågor som handlar om att hjälpa våra patienter att klara övergången från ungdom till av klara av sitt vuxna liv. I teamarbetet ingår bland annat att göra utredningar, bedömningar, behandling, hjälpmedelsutprovningar och uppföljningar. Som fysioterapeut arbetar du även med information, rådgivning, handledning, samverkan och utbildning till nätverk och personal. Vi erbjuder ett varierande arbete där smidighet och förmåga att hitta lösningar på stora och små problem är viktigt.

Som klinik satsar vi mycket på utbildning då vi är en kunskapsbärande verksamhet. Placeringen är i Sundsvall och teamets upptagningsområde är Härnösand, Timrå och delar av Sundsvall.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut har du tidigare erfarenhet av arbete med vår målgrupp ser vi det som meriterande. Eftersom resor ingår i tjänsten är körkort B ett krav.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga och att du har arbetar bra tillsammans med kollegor och kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har god förståelse för hur andra tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar och anpassar sättet att förmedla ditt därefter. Du är ansvarstagande och strukturerad genom att du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt?

Känner du igen dig i beskrivningen? Tag då chansen att bli en av oss!
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-12-12
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Elisabeth Haraldsson
SACO
Telefon: 070-2402832

Karin Nordström
Tf enhetschef
Telefon: +4660182882


Tillbaka till toppen