Timvikarierande Lokalvårdare till städenheten, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Regionledningsförvaltningen har tre huvudsakliga uppdrag:
- Att utifrån lagstiftning och regelverk styra och stödja verksamheterna.
- Att erbjuda stöd och service till verksamheternas processer och utveckling.
- Att ge stöd och kvalitativa underlag till den politiska förtroendemannaorganisationen och regionledningen.

Städverksamhetens huvuduppgift är att tillhandahålla service till patienter samt personal vid landstingets övriga enheter.

Vid Städenheten i Sundsvall arbetar ca 70 personer. Vi arbetar med bl.a. daglig städning och storstädning vid Sundsvalls sjukhus, Norrliden och Rättspsykiatriska kliniken.

Vi söker nu timvikarier som vid behov kan arbeta inom alla delar av verksamheten.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av daglig städning och storstädning. Arbetet sker dagtid, kvällstid och helger.

Som städare på städenheten svarar du för att upprätthålla en hög kvalitet i utfört arbete åt våra kunder. En självklarhet är ett gott uppträdande och ett gott bemötande. Du kommer att arbeta i en flexibel organisation där tempot bitvis är högt och där det ställs stora krav på självständighet.

Kvalifikationer

Du som söker har lägst gymnasiekompetens. Meriterande är om du har yrkesbevis för lokalvård eller tidigare erfarenhet av liknande arbete. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift, språkkunskaper utöver det svenska språket ses som meriterande. B-körkort erfordras för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du som person är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt är kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare är du serviceinriktad och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Är det dig vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Särskild visstid

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-12-05
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Mattias Almqvist
Enhetschef
Telefon: +4661184275

Jeanette Nordin
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 67 61

Märit Lindvåg
Enhetschef
Telefon: +4660182076


Tillbaka till toppen