Undersköterska till Onkologklinikens vårdavdelning, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Onkologkliniken bedriver specialiserad cancervård och behandling. Kliniken består av mammografi, patologi, strålbehandling, specialiserad sjukvård i hemmet (SSIH), mottagning/dagvård och vårdavdelning.

Onkologklinikens vårdavdelning 13 har 15 vårdplatser och vårdar de flesta cancerdiagnoser. Nu söker vi undersköterskor till vår verksamhet för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på onkologen arbetar du med specialiserad palliativ vård som ges till patienter med komplexa symtom eller vars livssituation medför särskilda behov och som utförs av ett multiprofessionellt team med särskild kunskap och kompetens i palliativ vård. Teamet består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, kurator, arbetsterapeut och fysioterapeut. Utifrån patientens ofta komplexa behov och livssituation bidrar samtliga professioner till att optimera den palliativa vården.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Är du utbildad specialistundersköterska med inriktning palliativ vård ser vi det som meriterande för tjänsten. Vi ser att du har några års vana från arbete som undersköterska. Rollen kräver god svenska i tal och skrift. För denna tjänst söker vi dig som vill och kan arbeta såväl dagtid som kväll och helg.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du är en trygg och stabil person som kan skilja på det personliga och professionella. Du är lugn i stressiga situationer och kan fokusera på rätt saker i dessa stunder. Vidare är du positiv och följer verksamhetens beslut och riktlinjer och har lätt för att planera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt och håller dig inom givna tidsramar.

Är du vår nya kollega? Varmt välkommen med din ansökan!

Till din ansökan ber vi dig bifoga betyg samt examensbevis/diplom.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-12-07
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anja Moss
Enhetschef
Telefon: 073 275 32 16

Rebecka Westner
Kommunal Västernorrland


Tillbaka till toppen