Undersköterskor sommarvikariat till medicinavdelning 16 och 17, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Väster har ett sjukhus och fem regiondrivna hälsocentraler. I området finns två kommuner. Närsjukvårdsområde Väster har cirka 300 medarbetare och fyra verksamhetschefer.

På avdelning 16 och avdelning 17 i Sollefteå vårdas övervägande allmänmedicinska patienter. På våra avdelningar arbetar vi i team med sjuksköterskor och undersköterskor nära patienterna, Vi är en glad och positiv arbetsgrupp med kollegor i olika åldrar, vi är stolta över vårt goda samarbete!

Nu söker vi undersköterskor för sommarvikariat till oss på avdelning 16 och avdelning 17 i Sollefteå!

Arbetsuppgifter

Undersköterskans arbetsuppgifter är sedvanliga arbetsuppgifter för en undersköterska på en medicinsk vårdavdelning såsom omvårdnad, provtagning, sårvård, riskbedömningar med mera. Du arbetar med salsansvar där man har ett nära samarbete med sin sjuksköterska samt ser till patientens bästa och rapporterar avvikelser, både negativt och positivt. Vi erbjuder dig ett varierat och stimulerande arbete, samt möjlighet till friskvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, både du med erfarenhet och du som är nyexaminerad har möjlighet att bidra på vår arbetsplats. har du tidigare erfarenhet av arbete på avdelning så ser vi det som meriterande. För rollen krävs att du behärskar det svenska språket väl i tal och kan göra dig förstådd i skrift. Vi jobbar obekväma arbetstider så om du inte har gångavstånd eller annan möjlighet att ta dig till arbetet så krävs bil och körkort.

För att lyckas i rollen tror vi att du är trygg och stabil med god självinsikt. Du är en person med väl grundade och tydliga värderingar. Vi tror också att du har en god samarbetsförmåga och har en positiv attityd till arbetet och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

När du inkommer med din ansökan ska du bifoga betyg samt diplom/examensbevis.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vid sommarrekrytering görs löpande urval och tillsättning, så ansök redan idag,

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-16
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ann Edholm
Enhetschef
Telefon: +4662019265

Inger Sundin
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 67 61

Marlene Eriksson
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 67 61

Ahmad Fatayerje
Enhetschef
Telefon: +4662019662


Tillbaka till toppen