Medicinsk sekreterare till Habiliteringsmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Habiliteringskliniken riktar sig till personer med varaktiga funktionsnedsättningar orsakade av medfödda/förvärvade sjukdomar och skador i centrala nervsystemet, utvecklingsstörning samt personer med autismspektrumstörning. Med våra insatser vill vi minska de svårigheter som funktionsnedsättningen kan medföra i det dagliga livet, skapa förutsättningar för ett gott liv och delaktighet i samhället. Inom länskliniken, arbetar cirka 100 medarbetare.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare på heltid till Habiliteringsmottagningen i Sundsvall. I länet jobbar det 5 sekreterare varav tre finns i Sundsvall som hjälps åt med de arbetsuppgifter som enheten ansvarar för.

Tjänsten är ett en visstidsanställning 1 år med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter hos oss består av journaldokumentation efter diktat, diagnosregistrering, remisshantering, posthantering och länsverksamhetens telefon (Trio) samt övriga arbetsuppgifter som är vanliga för en medicinsk sekreterare. Du kommer även vara systemadministratör för Oktav (organisationskatalog Västernorrland). Patientsäkerhet genomsyrar allt arbete varför noggrannhet och god kvalité på utfört arbete värderas högt.

Arbetstiden är dagtid måndag till fredag. Vi är ett trevligt gäng som har varierande och roliga arbetssysslor och där du blir en viktig del av verksamheten. Vi kan erbjuda dig ett omväxlande och stimulerande arbete med möjligheter till utveckling genom konferenser och fortbildningar. Hos oss finns även möjlighet att utnyttja flextid och friskvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att arbete med System Cross. Dina arbetsuppgifter består av sedvanligt administrativt arbete så som vårddokumentation, remisshantering, posthantering och länsverksamhetens telefon (Trio) samt övriga arbetsuppgifter som är vanliga för en medicinsk sekreterare. Du kommer även vara systemadministratör för Oktav (organisationskatalog Västernorrland).

Vi ser att du behärskar det svenska språket i tal och skrift, övriga språkkunskaper är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga kompetenser. Som person är du självgående och strukturerad i ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare har du en god samarbetsförmåga.

För att trivas i denna roll ser vi att du har förmåga att ta hänsyn till det större perspektivet i ditt dagliga arbete genom att du förstår din roll, men agerar utifrån verksamhetens bästa. Vi ser också att du har ett strukturerat arbetssätt genom att du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. I rollen ingår ett nära samarbete med kollegor varpå vi ser att det är en förutsättning att du kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt och

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Allmän visstid

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-04-16
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Karin Nordström
Tf enhetschef
Telefon: +4660182882

Ylva Byström
Vision
Telefon: 0611-84332


Tillbaka till toppen