Underläkare inom internmedicin till Sundsvalls sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Medicinkliniken ingår i Närsjukvårdsorganisation Söder, medicin, Sundsvall. Enheten hos oss är väl utvecklad inom internmedicin med bred kompetens och med god kompetens inom internmedicin samt subspecialiteter. Det finns goda möjligheter till stöd och kompetensutveckling bland erfarna kollegor och ett gott samarbetsklimat. Vid medicinkliniken utbildas även läkarkandidater utöver kollegor under utbildning (tex AT-samt ST-läkare). Man förväntas delta i undervisning samt kollegiala träffar.

Nu söker vi en utbildad underläkare som vill bli en del av vårt team. Tjänsten är en vikariatsanställning på heltid för perioden under perioden 2023-09-01 till 2023-12-10.

Arbetsuppgifter

Som underläkare inom internmedicin ingår du i läkargruppen Medicin vid Sundsvalls sjukhus. Arbetet som icke legitimerad läkare sker i form av avdelningsarbete samt kan eventuellt även bli mottagnings/dagvårdsinriktat. Arbetet sker under god handledning tillsammans med specialist. Det finns inom kliniken god stöttning av kollegor med bakjourskompetens inom flera specialiteter/subspecialiteter.

Underläkaren förväntas vara beredd att handleda studenter i kliniska situationer. Lojalitet i kollegiet samt flexibilitet skattas högt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är examinerad läkare med viss arbetslivserfarenhet inom läkaryrket. Du har ett gott bemötande, arbetar strukturerat, noggrant och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket och behärskar det i både tal och skrift. God kännedom i aktuellt journal system System Cross är en fördel.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-06-04
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna Milbourn
Enhetschef
Telefon: +4660181000

Jonas Wallvik
Sveriges Läkarförbund
Telefon: +4660181714


Tillbaka till toppen