Distriktssjuksköterska/Sjuksköterska till Ånge Hälsocentral

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Ånge Hälsocentral är en mindre hälsocentral där vi strävar efter ett gott teamarbete mellan professionerna. Hos oss arbetar ett antal olika professioner som specialistutbildade allmänläkare, ST-läkare, AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer, rehab koordinator, fysioterapeuter och medicinska sekreterare. röntgen, läkarmottagning och distriktssköterskemottagning. Vi erbjuder ett varierande arbete med många möjligheter att få en bred erfarenhet av dagens 1:a linje vård.

Vi söker nu en distriktssjuksköterska/sjuksköterska som vill bli en del av vårt team. Tjänsten är en tillsvidareanställningar med tillträde 2023-12-01 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

I arbetet som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss ingår sedvanligt mottagningsarbete, telefonrådgivning och preventivt arbete som t.ex. hälsoundersökningar för 40,50 och 60-åringar. I primärvården möter du alla kategorier av människor med varierande ålder samt patienter med kroniska diagnoser som astma/KOL, diabetes, hjärt- och kärlsjuka. Då vår hälsocentral ligger 10 mil från sjukhuset tar vi även hand om en del akutfall jämfört med hälsocentral belägen i stadsmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska alternativt dig som är legitimerad sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet och erfarenhet av mottagningsarbete. Har du erfarenhet av arbete inom primärvården så ser vi det som meriterande. Har du särskilt kompetens inom tex inkontinens, astma/kol, BVC, diabetesvård är även detta meriterande.

Du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Körkort B erfordras.

För att lyckas i rollen ser vi att du som person är trygg, stabil och har god självinsikt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Samarbetsförmåga och att du att du kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt är även det något vi värdesätter högt.

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-01-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Camilla Rönningås
Hälsocentralschef
Telefon: +4669015693

Linnea Lundberg
Vårdförbundet
Telefon: +4660181436


Tillbaka till toppen