Undersköterska till Hematolog och Njuravdelningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Hematolog och Njuravdelningen vid Örnsköldsviks sjukhus tillhör Närsjukvårdsområde Norr. På avdelningen vårdas Njur- och Hemapatienter- samt andra medicinpatienter.

Vi söker nu en undersköterska för vikariat till och med 2024-04-30. Tjänsten är på heltid och innebär skiftarbete i form av dag kväll och helg.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss arbetar du i team med bland annat sjuksköterskor, läkare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietister, logopeder och kuratorer. Du ansvarar för patientens dagliga omvårdnad, provtagningar och kontroller samt deltar i planerad rehabilitering. Att arbeta som undersköterska vid Hematolog och Njuravdelningen, innebär patientnära arbete med lyft och att man går och står mycket under arbetspasset. Viss dokumentation ingår.

Medicinsk akutsjukvård är ett brett område och vi erbjuder introduktion samt viss utbildning i samband med att du börjar hos oss. Vi tillhandahåller internutbildningar utifrån vårt medicinska område. Vi är ett arbetslag med en blandning av individer i olika åldrar, män och kvinnor. Glad stämning och gott samarbete präglar avdelningen. Vi strävar efter en gemensam värdegrund, där engagemang och delaktighet är viktiga ingredienser. Vi använder oss av önskeschema som ger en viss möjlighet att kunna anpassa sina arbetspass samt varannan helgtjänstgöring. Möjlighet till friskvård finns i form av friskvårdtimme eller friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska via vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarade och du bör ha en bred generell kunskap inom omvårdnad. Har du undersköterskeutbildning med inriktning mot akutsjukvård är det meriterande för tjänsten. Det är även meriterande att du har minst ett års erfarenhet av att ha jobbat inom sjukhusvård.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du i samarbetet med patienter och kollegor arbetar flexibelt och självständigt samt främjar teamsamverkan och ett positivt bemötande. Du besitter även en personlig mognad och har förmågan att kunna vara lugn, stabil och kontrollerad.

När du inkommer med din ansökan ska du bifoga bevis om skyddad yrkestitel, betyg samt examensbevis/diplom.

Varmt välkommen med in ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

I vår region är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-11-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Karin Eckeskog
Enhetschef
Telefon: +4666057865

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61


Tillbaka till toppen