Underläkare till Kirurgkliniken, Örnsköldsvik Sommaren 2024

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Kirurgkliniken Örnsköldsvik är en del av regionkliniken Västernorrland som utför akut och elektiv kirurgi, bedriver mottagning och vårdavdelning i både Sundsvall och Örnsköldsvik. Kliniken i Örnsköldsvik bemannas av 6 specialister och 5 ST-läkare samt AT-läkare.

Nu söker vi två underläkare för sommarvikariat till vår verksamhet i Örnsköldsvik. Tjänsten är på heltid och sträcker sig över perioden 2024-06-10 till 2024-08-25.

Arbetsuppgifter

Som underläkare hos oss kommer du att utföra avdelningsarbete och även inskrivningsmottagning. Du kommer eventuellt att stötta våra kollegor på akuten och operation.

Kliniken i Örnsköldsvik är en mindre klinik vilket ger dig stora utvecklingsmöjligheter och ett varierat arbete!

Kvalifikationer

Vi söker dig som minst har avklarat och fått godkänt på termin 9 på läkarprogrammet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av yrket samt om du har haft placering hos oss. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Som person är du strukturerad och självgående i ditt arbete. Du har en personlig mognad där du är trygg, stabil och har självinsikt. Du har en god samarbetsförmåga och förmågan att väga samman komplex information för att göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-11-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Stina Gustafsson
Enhetschef
Telefon: +4666089060

Britta Ekberg
Sveriges Läkarförbund
Telefon: 076-806 80 67


Tillbaka till toppen