Specialistläkare i allmänmedicin till Hälsocentralen Bjästa, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Hälsocentralen Bjästa ligger ca 2 mil söderut från Örnsköldsvik. Vi har ett upptagningsområde på ca 5300 listade patienter. Vi är både landsbygd och glesbygds område. Här arbetar 23 medarbetare varav 6 Läkare, 8 Distriktssköterskor , 3 Sjukgymnaster, 2 Undersköterskor, 1 Kurator och 3 Medicinska sekreterare.

Vi söker nu en specialistläkare i allmänmedicin till hälsocentralen Bjästa i Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete som allmänspecialist i en stabil och trivsam arbetsgrupp som tillsammans arbetar för tillgänglighet och ett gott bemötande. Som specialistläkare hos oss lär du känna dina patienter. I uppdraget ingår sedvanligt arbete på en läkarmottagning med planerade och oplanerade patientbesök, årskontroller, uppföljning från slutenvården. Viss jourtjänstgöring ingår som beredskapsjour på Primärvårdsjouren.

När du börjar hos oss får du en individanpassad inskolning. Vi är ett trevligt gäng med god gemenskap i arbetsgruppen. Hos oss erbjuds du ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har goda språkkunskaper i svenska språket, språkkunskaper i engelska är meriterande. Körkort erfordras för tjänsten.

För att trivas hos oss ser vi att du är kommunikativ och vill utveckla och förbättra arbetssätt och ser till det större perspektivet. Vidare har du god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra kollegor. Du förväntas och förstår vikten av att med ett gott omdöme hantera patientmöten och samarbete med kollegor på ett professionellt och patientsäkert sätt. Du är strukturerad och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Givetvis kommer vi ge dig fortlöpande stöttning och utbildning. Du erbjuds möjlighet till individuell kompetensutveckling.

Är du intresserad av att bli en del i vårt team och vill vara med att utveckla vår verksamhet så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervjuer innan ansökningstiden har gått ut.
Vid erbjudande av anställning kommer du genomgå ett Nyanställningsförfarande på regionshälsan.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-12-13
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Katarina Ehlin
Hälsocentralschef
Telefon: 070-5659701

Andreas Koro
Ångermanlands Läkarförening
Telefon: 070-267 88 72


Tillbaka till toppen