Undersköterska till Kardiologen/HIA, Sundsvall Sommar 2024

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Vi söker undersköterskor inför sommaren 2024 och stärker upp vårt team under perioden 2024-06-03 till 2024-09-01.

Arbetsuppgifter

Arbetet som undersköterska på Kardiologavdelningen innebär kvalificerad vård av akut sjuka patienter. Arbetet på avdelningen innebär allmän såväl som specifik kardiologisk omvårdnad. Provtagning, EKG, dokumentation och att ta och kunna värdera vitalparametrar.

Kardiologen/HIA kan erbjuda en stimulerande och utvecklande arbetsplats med ett bra teamarbete med utgångspunkt i patienten. När du börjar hos oss erbjuder vi en individuellt anpassad introduktion.

Kvalifikationer

Vi söker dig med godkänd och fullständig undersköterskeutbildning gärna med inriktning akutsjukvård. Har du tidigare erfarenhet av arbete som undersköterska inom akutsjukvård och/eller kardiologi så ser vi det som meriterande. Adekvata kunskaper i provtagning (framförallt venprovtagning) och vitalparametrar ses också som meriterande. Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift och möjlighet att arbeta dag, kväll och varannan helg.

Som person är du trygg och stabil med god självinsikt. Du trivs i samarbetet med kollegor och van vid att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Evelina Toresson
Enhetschef
Telefon: +4660677655

Malin Karlsson
Enhetschef
Telefon: +4660182837

Jenny Berglund
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4660182217


Tillbaka till toppen