Sjuksköterskor BB/Gynekologisk avd 12, Sundvall Sommaren 2024

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall. Sollefteå och Örnsköldsvik.

BB- och gynekologiskvårdavdelning, förlossningen och specialistmödravården i Sundsvall är samlade i gemensamma lokaler, har ca 80 medarbetare och vi hanterar ca 1500 förlossningar per år. Vi har 14 vårdplatser och 7 förlossningssalar. I vår personalgrupp finns en samlad kompetens av barnmorskor, läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Vi har ett nära samarbete med sjukhusets neonatalavdelning som ligger i närliggande lokaler. På vår arbetsplats arbetar vi med ständiga förbättringar i verksamheten för att skapa en god arbetsmiljö, effektiva processer och för att möta patientens behov.

Vi söker nu sjuksköterskor till sommarvikariat hos oss på BB-/Gynekologiskavdelning 12 i sommar! Sommarvikariaten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

På avdelning 12 i Sundsvall vårdas gynekologiska och obstetriska patienter. Som sjuksköterska tar du hand om våra gynekologiska patienter och lättare obstetriska fall. Det kan vara vård av kvinnor pre- och postoperativt, vård i tidig graviditet, vid missfall och abort, vid gynekologisk cancer samt vård i livets slutskede. Genom att tillvarata patienternas/närståendes kunskaper och erfarenheter ger du vård av god kvalité.

Vi kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter och ett stimulerande arbete. Du har möjlighet att påverka ditt schema då vi har önskeschema. Vi är en dygnet-runt-verksamhet vilket innebär att du tjänstgör dag, kväll och natt. Vi arbetar två av fem helger. I projektform erbjuder vi en poängmodell där obekväm arbetstid för närvarande meriteras med lönetillägg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Det är meriterande omdu har erfarenhet av kvinnosjukvård och akutsjukvård. Handledarutbildning samt erfarenhet från akut-, gynekologisk- eller obstetriskvård anses också meriterande för tjänsten, liksom ett framtida intresse för barnmorskeyrket.

Som person har du lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och du håller dig lugn och stabil i stressiga situationer. Du har god samarbetsförmåga och god förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Karin Stenberg
Enhetschef
Telefon: 072-534 20 74

Erica Hagman
Enhetschef
Telefon: 070-191 75 28

Anna Hallberg
Vårdförbundet
Telefon: 070-19 16 860


Tillbaka till toppen