Undersköterska till Dagvården, Örnsköldsvik Sommaren 2024

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Dagvården i Örnsköldsvik tillhör närsjukvårdsområde Norr. På dagvården sköter vi behandlingar polikliniskt för olika patientgrupperna inom onkologi, hematologi, gynekologi, neurologi, gastro, reumatologi och lungpatienter. Vi har även ett accessteam som lägger Piccline/ Powerglide på vår enhet.

Nu söker vi en undersköterska till vår verksamhet för sommarvikariat 2024. Vikariatet avser en period på 5 veckor med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

I rollen som undersköteska kommer du att utföra sedvanliga undersköterskeuppgifter. Du kommer bland annat att förbereda och assistera vid Picclinesättning, hålla sängar och utrustning rena, fylla på material och beställa varor. Tjänsten innebär dagtidstjänstgöring måndag till fredag.

Hos oss arbetar du i team med sjuksköterska. Introduktionen sker med van undersköterska första veckan, därefter kommer du jobba själv tillsammans med sjuksköterskorna på Dagvården.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en genomförd undersköterskeutbildning och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av vårdarbete. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Du har goda kunskaper i svenska och det är meriterande med engelskakunskaper. Som person är du självgående med ett lugnt, uppmärksamt och tillmötesgående bemötande. Du är strukturerad och är noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av att bli vår kollega? Välkommen att lämna in din ansökan!

När du inkommer med din ansökan ska du bifoga bevis om skyddad yrkestitel, betyg samt examensbevis/diplom.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Lundin
Enhetschef
Telefon: 076-1372246

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61


Tillbaka till toppen