Specialistläkare i allmänmedicin till Hälsocentralen Ankaret, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Hälsocentralen Ankaret är länets största hälsocentral och ligger centralt i Örnsköldsvik här arbetar cirka 60 medarbetare i olika professioner.

Vi söker nu en specialistläkare i allmänmedicin till hälsocentralen Ankaret i Örnsköldsvik.

På Hälsocentralen är vi ett glatt gäng i olika professioner som arbetar i en positiv anda. Vi har 4,6 tillsvidareanställda allmänspecialister, 3 stycken ST-läkare och har en kontinuitet med 2-3 AT-läkare i verksamheten. Vi arbetar för att främja för en god arbetsmiljö där vi ser en möjlighet för den enskilda medarbetaren att få utvecklas i sin roll.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete som allmänspecialist i en stabil och trivsam arbetsgrupp som tillsammans arbetar för tillgänglighet och ett gott bemötande. Som specialistläkare hos oss lär du känna dina patienter. I uppdraget ingår sedvanligt arbete på en läkarmottagning med planerade och oplanerade patientbesök, årskontroller, uppföljning från slutenvården. I samverkan med Örnsköldsviks kommun driver vi ett arbete riktat mot våra äldre på särskilt boende och i hemsjukvården. Viss jourtjänstgöring ingår som beredskapsjour.

När du börjar hos oss får du en individanpassad inskolning. Vi är ett trevligt gäng med god gemenskap i arbetsgruppen. Hos oss erbjuds du ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Det finns ett strukturerat arbetssätt med internutbildning tillsammans med kollegor där man förväntas delta och berika. Vi erbjuder friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har goda språkkunskaper i svenska språket, språkkunskaper i engelska är meriterande. Körkort erfordras för tjänsten.

För att trivas hos oss ser vi att du har väl grundade och tydliga värderingar. Vidare har du god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra kollegor. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar och ser möjligheter i förändring. Du är strukturerad och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av att bli en del i vårt team och vill vara med att utveckla vår verksamhet så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-03-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Liza Olsson
Enhetschef
Telefon: 076 103 40 89

Emma Furberg
Ångermanlands Läkarförening
Telefon: 072 203 34 25


Tillbaka till toppen