Sjuksköterska till Rättspsykiatriska regionkliniken avd 92, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Rättspsykiatriska regionkliniken är i dag en av landets största kliniker för vård av patienter överlämnade enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LRV). Kliniken har idag 101 vårdplatser, uppdelade på 8 avdelningar. Kliniken är i början av en expansion där nya lokaler är under uppbyggnad och där antalet vårdplatser kommer bli 135 och antal avdelningar 10 stycken. Avdelning 92 ligger belägen på Sundsvalls sjukhus och är en slutenvårdavdelning med plats för 15 patienter.

Vi på avdelning 92 inom RPK söker nu en sjuksköterska för en tillsvidaretjänst som är intresserad av att arbeta med rättspsykiatrisk omvårdnad. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss är det viktigt att du har stort intresse för människor och att du har tålamod och förmåga att sätta dig in i andras människors situation. Som person är du ansvarstagande och balanserad. Vi förutsätter att du har ett professionellt bemötande till patienter, närstående och medarbetare. Inom RPK arbetar vi med kontaktmannaskap där sjuksköterskan har övergripande omvårdnadsansvar. Du deltar i planering utvärdering och genomförande av omvårdnadsåtgärder.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, självständigt och ansvarsfullt arbete. Hos oss kan du trivas och utvecklas. Vi söker nu sjuksköterskor som är intresserad av att arbeta med rättspsykiatrisk omvårdnad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, vidareutbildning inom psykiatri är meriterande. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift, flerspråkighet är meriterande.

Som sjuksköterska hos oss är det viktigt att du har stort intresse för människor samt tålamod och förmåga att sätta dig in i andras människors situation. Som person är du lugn, balanserad och har en god självinsikt. Vi förutsätter att du har ett professionellt bemötande till patienter, närstående och medarbetare. Din samarbetsförmåga är viktig samtidigt som du kan arbeta självständigt och strukturerat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall tillämpar registerkontroll samt drogtest innan beslut om anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-04-22
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jim Nordin
Enhetschef
Telefon: 076-8680718

Peter Wallner
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950


Tillbaka till toppen