Operationskoordinator till Kirurgmottagningen, Örnsköldsvik

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Hos oss på kirurg/ ortopedmotttagningen i Örnsköldsvik arbetar idag 9 sjuksköterskor på kirurgi/urologi och 4 sjuksköterskor på ortoped (inkl operationskoordinator) samt 5 undersköterskor. Vi är en länsklinik, kirurgi/urologi/Öron Näsa Hals, vilket innebär att vi arbetar länsgemensamt gällande vårt uppdrag.

Nu söker vi en operationskoordinator på heltid till Kirurgmottagningen i Örnsköldsvik. Tjänsten avser en tillsvidareanställning och tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som operationskoordinator fungerar du som den sammanhållande länken i planeringen kring operationer. Du har daglig kontakt med operatörer, personal på mottagningen/avdelningen, personal på anestesin och operationsavdelningen. I dina arbetsuppgifter ingår att boka och koordinera kirurgklinikens slutenvårds och dagvårdsoperationer. Du samarbetar med övriga operationskoordinatorer inom länskliniken på Sundsvalls sjukhus samt med andra verksamheter. Du för en nära kommunikation och samarbete med mottagning, operation och läkargruppen.

Det finns möjlighet att även skola in sig och lära sig vissa delar av mottagningsarbetet på kirurgmottagningen. Vi tillämpar individuell inskolningsplan.
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst tre års erfarenhet inom yrket. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av kirurgi, operationsplanering, operationssköterska eller vårdavdelning. Vi ser gärna att du har god datavana, är duktig på Excel samt har förmågan att snabbt sätta dig in i och hantera olika IT-system. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att trivas i denna roll ser vi att du tar ansvar för ditt arbete och har förmåga att på ett självgående sätt planera, organisera och genomföra arbetet på ett effektivt sätt. Som person är du självgående, har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och har god samarbetsförmåga.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-21
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jenny Kahlbom
Enhetschef
Telefon: 0722-37 98 85

Lisa Svensson
Vårdförbundet


Tillbaka till toppen