Sjuksköterska till Palliativ medicin, Örnsköldsvik

Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Inom länssjukvårdsområde somatik ingår Palliativ medicin, en länsverksamhet som finns i fyra orter i Region Västernorrland. Palliativ medicin Örnsköldsvik består av sjuksköterskor och läkare som tillsammans utgör ett specialiserat hemsjukvårdsteam för de som är obotligt sjuka och/eller har svåra symtom och besvär till följd av sin sjukdom. Tillsammans med den kommunala hemsjukvården stöttar vi patienter och närstående så att de som önska kan få vårdas hemma dygnet runt. Patienten, närstående och vårdpersonalen kan utifrån önskemål gemensamt komma fram till vad som är viktigt i planeringen av vården.

Vårt team består av tre sjuksköterskor och två läkare som nu söker en kollega i rollen som sjuksköterska. Hos oss får du ett fritt och ansvarsfullt arbete med trevliga arbetskamrater med goda möjligheter till utveckling. I rollen ingår att arbeta självständigt, vara flexibel och att samverka både inom och utom teamet samt med närstående.

Arbetsuppgifter

 • Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska i specialiserad palliativ vård i hemmet

Vi söker dig som

 • Är legitimerad sjuksköterska
 • Har erfarenhet av sjuksköterskeyrket
 • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Har kunskaper i engelska
 • Har B-körkort

Det är meriterande om du

 • Är specialistsjuksköterska inom palliativ vård
 • Är utbildad distriktssköterska
 • Har arbetslivserfarenhet av palliativ- och hemsjukvård

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper

 • Personlig mognad
 • Samarbetsförmåga
 • Strukturerad
 • Empatisk förmåga

Region Västernorrland

Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen .

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-07-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Margareta Eurenius
Rekryterande chef
Mobiltelefon: +46702703877

Sara Byström
Vårdförbundet


Tillbaka till toppen