Tandsköterska till Specialisttandvården Pedodonti, Sundsvall

Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Folktandvårdens uppdrag är att verka för god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård.

Pedodontis patienter är länets barn och ungdomar med behov av specialisttandvård, remitterade från allmäntandvården. Patientens behov styr vilken behandling som planeras och hur behandlingen genomförs, finns behov ges behandling med lustgas eller under narkos. Inom Pedodonti arbetar specialisttandläkare och tandsköterskor. Kliniken har sin bas på Sundsvall Centrum, men arbetar även på Sundsvalls sjukhus. Arbete på andra håll inom regionen kan förekomma.

Nu söker vi en tandsköterska till vår verksamhet med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

  • Assistera specialist vid tandvård
  • Assistera specialist vid behandlingar under sedering och narkos
  • Utföra egna patientbehandlingar som exempelvis inskolning och profylax

Vi söker dig som

  • Är utbildad tandsköterska
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har

  • Tidigare erfarenhet av arbete mot målgruppen

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper

  • Flexibel
  • Samarbetsförmåga
  • Kvalitetsmedveten
  • Serviceinriktad

Region Västernorrland

Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-07-22
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Annah Jagebo
Rekryterande chef
Mobiltelefon: +46761003958

Ylva Byström
Vision
Mobiltelefon: 070-632036


Tillbaka till toppen