Överläkare till Lungkliniken, Sundsvall

Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Lungkliniken i Sundsvall tillhör länssjukvårdsområde somatik och hjälper patienter från hela Region Västernorrland för utredning. Hos vår patientgrupp är några av de vanligaste förekommande diagnoserna KOL, lungcancer, andningssvikt, lunginfektioner. På vår avdelning har vi 12 vårdplatser samt en mottagning med stor verksamhet inom profildiagnoserna lungcancer, obstruktiva och interstitiella lungsjukdomar.

Nu söker vi en överläkare specialiserad inom lungmedicin till vår klinik.

Arbetsuppgifter

  • Ansvara för medicinsk utredning, bedömning och behandling av patienter
  • Självständig bakjourtjänstgöring samt rondarbete på helgdagar

Vi söker dig som

  • Är legitimerad specialistläkare inom lungmedicin
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper

  • Personlig mognad
  • Självgående
  • Stabil
  • Samarbetsförmåga

Region Västernorrland

Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-01
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Hellman
Rekryterande chef
Mobiltelefon: +46722234218

Danija Stepule
Sveriges Läkarförbund
Telefon: 060 18 16 28

Johanna Repo
Sveriges Läkarförbund
Telefon: 060181346


Tillbaka till toppen