Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterskor sommarvikariat till vårdavdelning 16 och 17, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Västra närsjukvårdsområdet har ett sjukhus och fem regiondrivna hälsocentraler. I området finns två kommuner. Organisatoriskt i närsjukvårdsområdet ligger också Primärvårdens särskilda uppdrag som är Länsövergripande verksamheter, Ungdomsmottagningen, Psykologmottagningen för föräldra- och barnhälsovården, Barn-och ungdomsentrén psykisk hälsa 7-17 år, 1177 Vårdguiden på telefon samt Livsstilsmedicin Österåsen. Närsjukvårdsområde Väster har cirka 300 medarbetare och fyra verksamhetschefer.

Avdelning 16 och avdelning 17 i Sollefteå är två avdelningar som ingår i västra närsjukvårdsområdet. På avdelning 16 och 17 vårdas övervägande allmänmedicinska patienter. Avdelning 16 med sina 18 vårdplatser är inriktad mot kardiologi och har sin spetskompetens i vård av hjärtpatienterna. Avdelning 17 har 16 vårdplatser där fokus ligger på de patienter som drabbats av stroke och är i behov av rehabilitering. Avdelningarna har ett starkt samarbete och arbetar i nuläget tillsammans där ansvaret delas gemensamt mellan två enhetschefer. På våra avdelningar arbetar vi i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter.

Nu söker vi undersköterskor för sommarvikariat till oss på Kardiologiavdelning 16 och Strokeavdelning 17 i Sollefteå!

Arbetsuppgifter

Undersköterskans arbetsuppgifter är sedvanliga arbetsuppgifter för en undersköterska på en medicinsk vårdavdelning såsom omvårdnad, provtagning, såromläggningar med mera. Du arbetar med salsansvar där man har ett nära samarbete med sin sjuksköterska samt ser till patientens bästa och rapporterar avvikelser, både negativt och positivt. Avdelningarna har dygnet runt verksamhet med arbetstid dag/kväll/natt/helg.

Då båda våra avdelningar är mindre enheter, hjälps vi åt med bemanning. Inför sommaren kan vi komma att slå ihop avdelningarna. Vi ser det som en styrka att de båda enheterna är enade med gemensamma rutiner så långt det går och där personalen hjälper varandra vid behov. Personalen har sin hemavdelning för att stärka upp kompetensen runt våra specialiteter. Vi är ett härligt gäng som alla sätter patienten i fokus!

Vi erbjuder dig ett varierat arbete med god arbetsmiljö samt möjlighet till friskvård. Du har givetvis möjlighet till utbildning och när du börjar får du en individanpassad inskolning. Vi har individuell lönesättning och möjlighet till individuella önskescheman.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande och har vana att arbeta på vårdavdelning. Även du som är nyutbildad undersköterska är intressant för oss. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. För rollen krävs att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Meriterande är erfarenhet inom sjukvård, gärna med inriktning mot kardiologi och stroke. För att lyckas i rollen ser vi att du är en person som kan ta snabba beslut men samtidigt göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och har en positiv attityd till arbetet och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

När du inkommer med din ansökan ska du bifoga betyg samt diplom/examensbevis.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vid sommarrekrytering görs löpande urval och tillsättning, så ansök redan idag,

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ann Edholm
Enhetschef
Telefon: +4662019265

Inger Sundin
Kommunal Västernorrland

Marlene Eriksson
Kommunal Västernorrland

Michaela Lilliesköld Baarman
Kommunal Västernorrland