Läkarassistent till Hälsocentralen Granlo, Sundsvall sommar 2024

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka. Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Hälsocentralen Granlo är belägen centralt ca tre km väster om Sundsvall centrum. Hos oss finns specialistutbildade allmänläkare, utbildningsläkare, distriktssjuksköterskor med olika specialkompetenser, undersköterskor, kuratorer, psykolog, laboratoriepersonal, sekreterare/receptionister och rehabkoordinator. Vi samarbetar i team kring våra patienter.

Vi är ett härligt gäng som nu ser fram emot att välkomna två läkarassistenter under sommaren! Vi kan erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsmiljö där introduktionen planeras utifrån dina behov och önskemål.

Arbetsuppgifter

I rollen som läkarassistent hos kommer du ta emot egna akuta besök tillsammans med distriktsköterska samt är assisterande till dagens jourläkare.

Arbetet är självständigt men med handledning av erfarna kollegor.

Kvalifikationer

Du som söker är läkarstudent som har avslutat minst termin 7 till sommaren. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård, akutvård eller infektionsvård så ser vi det som meriterande. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, kunskap i andra språk är meriterande.

För att trivas med rollen söker vi dig som har god empatisk förmåga och god samarbetsförmåga. Du har gott omdöme och kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar. Du trivs i samarbetet med kollegor och har lätt för att prioritera och organisera ditt arbete.

Skicka in din ansökan idag, då vi arbetar löpande med rekryteringsarbetet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Särskild visstid

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-11-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna Remnehag
Hälsocentralschef
Telefon: 076-105 26 34

Eva Ulin
SACO


Tillbaka till toppen