Sjuksköterska/Distriktssköterska till Hälsocentralen Granlo

Vi är en kraft som binder ihop, håller samman och utvecklar länet. Inom Region Västernorrland är vi alla en del av något större.

Hälsocentralen Granlo är belägen cirka tre km väster om Sundsvall centrum. Hos oss finns specialistutbildade allmänläkare, ST-läkare, AT-läkare, distriktssjuksköterskor med olika specialkompetenser, undersköterskor, kuratorer, psykolog, laboratoriepersonal, sekreterare/receptionister och sjukskrivningskoordinator. Vi kan erbjuda dig en utvecklande och trivsam arbetsmiljö där introduktionen planeras utifrån dina behov och önskemål.

Under hösten 2024 kommer en av våra sjuksköterskor vidareutbildas till distriktssköterska. Vi söker därför en legitimerad sjuksköterska/distriktsköterska för ett vikariat hos under perioden från 2024-09-01 till 2025-11-30, med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

 • Mottagningsarbete
 • Telefonrådgivning
 • Möjlighet att kompetensutveckla dig själv samt vara med på resan att utveckla primärvården
 • Du kommer tillhöra ett kompetensstarkt team bestående av bland annat läkarmottagning, diabetes- och astma-/KOL- mottagning, BVC, psykolog och kurator.

Vi söker dig som

 • Är legitimerad sjuksköterska eller distriktsköterska
 • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande för tjänsten om du

 • Har arbetslivserfarenhet inom primärvård
 • Har goda kunskaper i System Cross
 • Har kunskaper i Plattform24
 • Har ytterligare språkkunskaper

För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper

 • Stabil
 • Samarbetsförmåga
 • Strukturerad

Region Västernorrland

Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland. 

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Är du vår nya kollega? Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-08-16
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Anna Remnehag
Rekryterande chef
Mobiltelefon: +46761052634

Else-Marie Törngren Dewindt
Vårdförbundet
Mobiltelefon: +46703381546


Tillbaka till toppen