Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterskor sommarvikariat till Infektionskliniken, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Nu söker Infektionskliniken Sjuksköterskor för sommarvikariat, med möjlighet till tillsvidareanställning!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.


Infektionskliniken ingår i Länsverksamhet Lung/Hud/Infektion och ansvarar för hela Västernorrlands län. Vi arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patient-säkerhet, tillgänglighet och vårdkvalitet ständigt upprätthålls, utvecklas och förbättras i enlighet
med våra mål. Infektionskliniken med både mottagning och avdelning har 19 vårdplatser. På kliniken harbetar cirka 55 medarbetare besående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska har du ansvaret för omvårdnaden av infektions patienterna och kontakt med anhöriga, kommun med flera. Du ingår på ett naturligt sätt i hela vårdprocessen tillsammans med alla yrkeskategorier som rör patienten. Du kommer att jobba på vår slutenvårdsavdelning, där vi utreder och behandlar infektionssjukdomar. Dit hör till exempel pneumoni, endokardit, meningit, sepsis och TBC men också en rad andra sjukdomstillstånd. Vi har ett nära samarbete med vår mottagning och genomför olika antibiotikabehandlingar, provtagningar, riskbedömningar mm.

Det är en spännande avdelning som på ett unikt sätt kan ge dig möjlighet att bli väldigt bred i din kompetens då samtliga patientkategorier (medicin, kirurgi, ortopedi och ibland även barn) behandlas hos oss. Vi har korta vårdtider med varierat patientklientel. Kliniken är liten med bra sammanhållning mellan alla yrkeskategorier. Vi erbjuder internutbildningar, friskvårdtimme och individuellt anpassad inskolning. Du har möjlighet att arbeta 2/5 helger, under sommarperioden arbetar alla varannan helg samt att det ingår kvällstjänstgöring,

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, nyexaminerad såsom med erfarenhet. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av yrket samt om du har arbetat inom hälso- och sjukvård.

Välkommen med din ansökan,
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urvalsarbete och anställning, så ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Marita Nyberg
Enhetschef
Telefon: +4660181663

Cecilia Björner Marcjan
Vårdförbundet
Telefon: +4660181350