Undersköterska till Stroke- och rehabavd, Örnsköldsvik Sommaren 2024

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Stroke- och rehabiliteringsavdelningen (medicinavdelning 3) tillhör Närsjukvårdsområde Norr och är en av tre medicinavdelningar vid Örnsköldsviks sjukhus. Avdelningen har inriktning mot stroke och geriatriks rehabilitering samt akut medicinsk akutsjukvård.

Vi söker nu undersköterskor/omvårdnadsassistenter för sommarvikariat hos oss på Stroke- och rehabiliteringsavdelningen under perioden 240603-240831, där tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du i team tillsammans med läkare, sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, kurator samt dietist. I rollen som undersköterska/omvårdnadsassistent ingår sedvanliga omvårdnadsuppgifter så som provtagningar, kontroller, såromläggningar, allmän omvårdnad och deltagande i patienters planerade rehabilitering. Viss dokumentation ingår.

Vi erbjuder introduktion och viss utbildning i samband med att ni börjar hos oss och du kommer att få med dig en bred kunskap inom medicinsk akutsjukvård.

Vår arbetsplats präglas av ett högt engagemang, bra samarbete och en positiv attityd. Nu hoppas vi på att just DU vill bli en del av vårt gäng i sommar!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du också välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. Studerar du till sjuksköterska via Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta vikariat. Du behärskar svenska i tal och skrift och det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom medicinsk akutsjukvård. Arbetstiden är schemalagd till dag, kväll och helg vilket förutsätter din möjlighet att arbeta skift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser att du är en trygg och stabil person med god självinsikt. Vi ser även att du håller dig lugn och stabil i stressiga situationer. Du är flexibel genom att du trivs i en omväxlande miljö och ser positivt på förändringar. Vi förutsätter att du liksom vi värdesätter god stämning på arbetsplatsen och trivs i samarbetet med kollegor.

När du inkommer med din ansökan ska du bifoga bevis om skyddad yrkestitel, betyg samt examensbevis/diplom.
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-03-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Höglund
Enhetschef
Telefon: +4666089464

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61


Tillbaka till toppen