Operationssjuksköterska till Operationsavdelning, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Operationsavdelningen i Sundsvall har nyligen genomgått en ombyggnation och har numera en av Sveriges modernaste operationsavdelningar med 15 välutrustade operationssalar. Vi har en Hybridsal där man kombinerar avancerad röntgenteknik med kirurgi och en sal med operationsroboten HUGO. Vi är ca 80 personer som arbetar på avdelningen, bestående av Anestesisjuksköterskor, Operationssjuksköterskor, Anestesiläkare samt Undersköterskor. Vi utför alla typer av operationer inom de specialiteter som finns på sjukhuset och arbetar i tvärprofessionella team. Vi har ett gott arbetsklimat, ett varierat arbete som gör arbetet roligt och lärorikt. Vi har 9 utbildningsdagar per år för fortbildning för all personal. Vi har en trivsam atmosfär med gott samarbete mellan yrkeskategorier som vi värnar om.

Nu söker vi dig operationssjuksköterska som vill vara med och utveckla och driva vår operationsavdelning framåt, med tillsättning snarast eller enligt överenskommelse!

Arbetsuppgifter

Du som arbetar som operationssjuksköterska hos oss erbjuds utvecklande arbetsuppgifter då rotation mellan klinikerna samt jour- och helgtjänstgöring ingår i arbetet. Hos oss blir du en del i det multiprofessionella teamet och erbjuds goda möjligheter till kompetensutveckling. Inom verksamheten har vi individuell lönesättning samt kompetenstrappa för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Har du tidigare erfarenhet av operationssjukvård är det meriterande. Du behärskar det svenska språket i såväl tal och skrift.

För att lyckas i rollen ser vi att du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vidare har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt en god samarbetsförmåga.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Linda Smedman
Enhetschef
Telefon: 060-145190

Krister Aspholm
Enhetschef
Telefon: +4660181084

Sara Holm
Vårdförbundet


Tillbaka till toppen