Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Ögonsjuksköterska/Sjuksköterska till Ögonmottagningen, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Ögon bedriver specialiserad ögonsjukvård för regionens invånare. Vårt uppdrag är att utreda, behandla och operera sjukdomar i och kring ögat. Verksamheten har ingen egen vårdavdelning utan bygger i princip helt på mottagningsbaserat arbete. Vi är ungefär 80 medarbetare i länet där flera yrkeskategorier arbetar nära tillsammans med patienten i centrum. Årligen genomförs cirka 40 000 mottagningsbesök och 4000 operationer.

Ögonmottagningen i Sollefteå ligger i ljusa och fräscha lokaler i Sollefteå sjukhus. Här behandlar vi patienter med kroniska ögonsjukdomar som kräver regelbunden vård såsom patienter med diabetes, grönstarr, gulafläcken sjukdom. Vi utför viss kirurgi som t.ex. gråstarroperationer och polikliniska operationer. Under dagtid bedriver vi akut ögonsjukvård. Hos oss arbetar ögonläkare, ögonsjuksköterskor, undersköterska, ortoptist samt administrativ personal.

Vi söker nu en ögonsjuksköterska/sjuksköterska till Ögonmottagningen för 6 månaders vikariatsanställning, med placeringsort Sollefteå.

Arbetsuppgifter

Som ögonsjuksköterska/sjuksköterska vid Ögonmottagningen består dina huvudsakliga arbetsuppgifterna i att utföra undersökningar och medicinska behandlingar, telefonrådgivning och förberedande mottagning.

Hos får du varierande arbetsuppgifter och möjlighet att arbeta tillsammans med ett glatt och trevligt gäng. Din arbetstid är förlagd dagtid måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning inom ögonsjukvård ses som meriterande för vikariatet. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. För oss är dina personliga egenskaper viktiga och att du som person är du trygg och stabil med god självinsikt. Du är flexibel genom att du lätt kan anpassa dig efter ändrade omständigheter och arbetar självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vill du bli en del av vårt team?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-01-30
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ulrica Theorin
Enhetschef
Telefon: +4662019289

Anna-Karin Byström
Vårdförbundet