Sjuksköterska till Kirurg/ortopedmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

På Kirurg/ortopedmottagningen i Örnsköldsvik arbetar i dagsläget 11 sjuksköterskor och 6 undersköterskor. Vårt uppdrag sträcker sig över både ortopedi, kirurgi och urologi.

Vi söker nu 2 sjuksköterskor till vår verksamhet på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Den ena anställningen avser en resursanställning inom RVN med placering på Kirurg/ortopedmottagningen i Örnsköldsvik medan den andra tjänsten avser en tillsvidareanställning på enheten.

Arbetsuppgifter

Hos oss på Kirurg/ortopedmottagningen erbjuds du ett varierande arbete i en verksamhet som strävar framåt. Utöver sedvanliga arbetsuppgifter på en mottagning ingår i arbetet att assistera läkaren vid olika undersökningar både inom ortopedi, urologi och kirurgi. Bokning av planerad mottagning samt telefonrådgivning via TeleQ hör också till arbetsuppgifterna.

Hos oss arbetar du dagtid måndag- fredag. Vi har ett stort patientflöde på mottagningen och träffar flera olika patientkategorier vilket gör arbetet varierande, utmanande och lärorikt. Hos oss arbetar du självständigt och tar egna beslut samtidigt som du arbetar i team med övriga yrkeskategorier.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Har du tidigare erfarenhet av arbete på mottagning ses det som meriterande. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

Som person är du flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi ser att du är självgående i ditt arbete samt har lätt att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du som är nyexaminerad sjuksköterska när du börjar hos oss får delta i ett fördjupat introduktionsprogram som pågår under ditt första år. Programmet ska hjälpa dig att känna trygghet i din nya yrkesroll och bidra till en god start på din personliga och professionella utveckling hos oss. I programmet ingår praktisk träning, teori och gemensam reflektion.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-05-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Jenny Kahlbom
Enhetschef
Telefon: 0722-37 98 85

Lisa Svensson
Vårdförbundet


Tillbaka till toppen