Undersköterska till Akutmottagningen, Örnsköldsvik Sommar 2024

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

På Akutmottagningen i Örnsköldsvik är vi cirka 55 anställda, fördelat på 35 sjuksköterskor och 20 undersköterskor. Vi söker nu undersköterskor för sommarvikariat under perioden 2024-06-10 till 2024-08-18.

Arbetsuppgifter

På akutmottagningen arbetar vi i team om undersköterska och sjuksköterska. Arbetet idag är stundvis krävande och ställer krav på stresstålighet. Att vara mångsidig ser vi som en självklarhet här på akutmottagningen då vi lever i en miljö där arbetsuppgifterna varierar. I rollen ingår undersköterskeuppgifter inom akutsjukvård. Utöver de sedvanliga uppgifterna tillkommer ansvarsområden samt aktivt deltagande i utvecklingen av akutmottagningen. Vi jobbar utifrån prioriteringssystemet RETTS.

Vi erbjuder idag återkommande utbildningar såväl internt som externt inom akutkliniken, t. ex. ATSS. För att säkerställa befästa kunskaper genomför vi även återkommande repetitioner av genomförda utbildningar. Vi använder oss av en arbetstidsmodell med poängsystem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet, gärna med tidigare yrkeserfarenhet inom akutsjukvård. Vi ser att du som söker har stort intresse för akutsjukvård och för att utveckla dina kunskaper.

Vi ser att du som söker är en trygg och stabil person med god självinsikt. Du är självgående genom att du tar ansvar för din uppgift och strukturerar och driver ditt arbete framåt på ett effektivt sätt. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Vi ser det också som en självklarhet att du trivs i samarbetet med andra och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Till din ansökan ber vi dig bifoga CV och personligt brev samt dina betyg.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-03-31
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Malin Sjödin
Enhetschef
Telefon: +4666089531

Marie Nordin
Kommunal Västernorrland
Telefon: 0660-891 36


Tillbaka till toppen