Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska Medicin avd 1 Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Medicinavdelning 1 i Örnsköldsvik tillhör Länsverksamhet Kardiologi som har verksamhet vid länets tre sjukhus. Avdelning har en inriktning mot kardiologi samt medicinsk akutsjukvård. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla vår verksamhet och patientsäkerhet, kompetensutveckling och arbetsmiljö är några av de frågor vi värdesätter högt.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i ett team tillsammans med undersköterskor och läkare. Du ansvarar för patientens omvårdnad, övervakning av vitala parametrar, läkemedelshantering samt genomförande av beslutad behandling. Arbetsuppgifterna varierar utifrån patienternas behov. På avdelningen vårdas tex patienter med ischemisk hjärtsjukdom, arytmier, hjärtsvikt samt internmedicinska patienter med exempelvis KOL, diabetes eller akuta infektioner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med anställning inom förvaltningen, så kallas resursanställning. Din placering är på medicinavdelning 1. Omfattningen är heltid men det finns möjlighet till lägre tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse. I tjänsten arbetar man 2 av 5 helger, samt dag och kväll, möjlighet finns även till natt tjänstgöring om man önskar det.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, oavsett om du är en erfaren sjuksköterska eller om du är ny i din yrkesroll kan du bidra till vårt team. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Som person ser vi att du har ett gott bemötande samt arbetar flexibelt och självständigt. Vidare har du lätt för att samarbeta och anpassa dig till nya situationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

När du börjar hos oss får du en bra inskolning och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram "FINNS" för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. Vi har även ett utarbetat mentorskap på avdelningen för sköterskor där du erbjuds stöd och lärande. Vi erbjuder möjlighet till kompetensutveckling inom såväl kardiologi som avdelningens övriga specialområden, exempelvis tolkning av telemetrier, utbildningar mm. Du som har CSN lån kan även få möjlighet till en avbetalning på lånet med 2000 kr under 24 månader.

Vi har även en handledningssjuksköterska på avdelningen som arbetar dagtid Måndag-Fredag som finns till för den som behöver stöttning och handledning under dagen.

Vi har individuell lönesättning, individuella önskescheman och kompetenstrappa för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser, för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så skicka gärna in din ansökan idag!

Är du nyfiken? Tveka inte att höra av dig så kan du få komma och hospitera och prova på att vara hos oss en dag. Du får möjlighet att träffa vårt härliga gäng som kommer visa dig avdelningen och hur vi jobbar.

Välkommen!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-28
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maritha Hallebjer
Enhetschef
Mobiltelefon: 0730- 75 74 77

Elin Andersson
Enhetschef
Telefon: +4666089567

Maria Johansson
Vårdförbundet
Telefon: 070-3040854