Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska för sommarvikariat till Ortopedavdelning, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushåller med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt".

Vi söker nu undersköterskor för sommarvikariat till hos på ortopedavdelningen i Örnsköldsvik. Sommarvikariatet avser perioden 2020-06-01 - 2020-08-31 där tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Ortopedavdelningen har en inriktning mot ortopediska skador och sjukdomar. Vi är ett spännande arbetslag med en blandning av individer i olika åldrar, män och kvinnor. Hos oss är du en i det multiprofessionella teamet och kommer att arbeta i nära samarbete med läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Glad stämning och gott samarbete präglar avdelningen. En bra blandning av patienter gör jobbet extra intressant.

Som undersköterska hos oss har du en mycket viktig uppgift när det gäller basal omvårdnad samt pre- och postoperativ vård. Sedvanliga undersköterskeuppgifter såsom bl.a. medicinska kontroller och provtagning ingår även i tjänsten. Hos oss kommer du att arbeta dag och kväll samt ha helgtjänstgöring varannan helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Du som söker behärskar det svenska språket i tal som skrift. Erfarenhet av akutsjukvård och/eller ortopedisk vård är meriterande för sommarvikariatet. Utbildning inom akutsjukvård är även det meriterande.

Du som söker är serviceinriktad, strukturerad och självgående. Givetvis har du en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

När du inkommer med din ansökan skall du bifoga dina betyg samt examensbevis/diplom.

Urval och intervjuer kan ske löpande så inkom med din ansökan idag!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Therese Lundvall
Enhetschef
Telefon: +4666089568

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4666089526