Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Semestervikarier Städavdelningen Sundsvalls Sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.


Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Arbetsuppgifter

Städavdelningen på Sundsvalls Sjukhus:
Förekommande städning i sjukhusmiljö bl.a. renrumsstädning i operationsmiljö. Arbetstiden är förlagd till dag- kvällstid samt helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har SRY-yrkesbevis för lokalvård eller liknande erfarenhet. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariatsanställning

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-03-15
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Margareta Sandblom
Enhetschef
Telefon: +4660182076

Tommy Sandin
Kommunal Västernorrland
Telefon: +4660181912

Jeanette Nordin
Arbetsmiljöombud