Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Undersköterska till Psykiatrisk mottagning, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.


Vuxenpsykiatriska verksamheten i Örnsköldsvik består av en mottagning och en slutenvårdsavdelning. Psykiatriska mottagningen är en allmänpsykiatrisk mottagning som riktar sig till personer över 18 år som är i behov av psykiatrisk vård på specialistnivå. Mottagningen är centralt belägen i Örnsköldsvik. På vår mottagning arbetar ett 30-tal behandlare av olika professioner och vi bedriver teampsykiatri. Vi lägger stor vikt vid bedömning/diagnostik och evidensbaserad behandling där vi kan erbjuda ett brett behandlingsutbud. Vi är HBTQ certifierade.

Arbetsuppgifter

Som Undersköterska vid vår mottagning arbetar du dagtid med patientmöten/patientsamtal. Arbetsuppgifter som ingår är bl.a. blodtryck-och pulsmätning, övervakning av urindrogscreeningar och att föra in resultat av detta i journalsystemet. Även genomgång av formulär med patienten tex AUDIT, DUDIT och andra symtomskattningar ingår i arbetet.Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgod undersköterskeutbildning, meriterande är psykiatrisk inriktning. Har du tidigare erfarenhet från psykiatriskt arbete är det meriterande. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, goda kunskaper i engelska är det meriterande. För att trivas i rollen är du självständig och kan prioritera ditt arbete på effektivt sätt. Du har en god samarbetsförmåga, är lyhörd och kommunikativ. Vi förutsätter att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete med patienten i fokus, din empatiska förmåga spelar en väsentlig roll i tjänsten. Stor vikt läggs vid dina personliga kompetenser.

Välkommen med din ansökan,
För att var aktuell i urvalsarbetet krävs att du bifogar ditt utbildningsbetyg alt utbildningsdiplom från fullgod undersköterskeutbildning,

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Allmän visstidsanst

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-27
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Amanda Englund
Enhetschef
Telefon: 073-2742319
Mobiltelefon: 073-2742319

Annika Söderberg
Kommunal Västernorrland
Mobiltelefon: 073 270 95 52