Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 

Sjuksköterska till BUP, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Barn och ungdomspsykiatri har cirka 120 medarbetare, och mottagningar i Härnösand, Sollefteå, Sundsvall/Ånge och Örnsköldsvik. I Sundsvall bedrivs också dagverksamhet i egen regi och slutenvård i samverkan med vuxenpsykiatrin och barn- och ungdomsmedicin.

BUP Behandlingsmottagning i Sundsvall består av ca 27 medarbetare. Här arbetar psykologer, kuratorer, sjuksköterskor, läkare, behandlingsassistenter/skötare och medicinska sekreterare.

Arbetsuppgifter

Mycket av arbetet på behandlingsmottagningen riktar sig mot barn och ungdomar med NPF-problematik samt deras familjer. I det arbetet ingår sedvanlig medicininsättning och uppföljning samt gruppverksamhet, samverkan med vårdgrannar, socialtjänst och skola. I dina arbetsuppgifter ingår även rådgivning kring sömn, struktur och vardagsfunktion och du fungerar som ett stöd åt patienten och dennes familj. I anställningen kan även beredskapstjänstgöring ingå.

Hos oss får du en god arbetsmiljö med möjlighet till flextid och friskvård på arbetstid. Du kommer att ha tillgång till intern och extern handledning samt möjligheter till vidareutbildning.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Du behärskar det svenska språket samt har tidigare erfarenhet av sjuksköterskearbete. Det är meriterande för tjänsten om du har vidareutbildning i psykiatri alternativt barnsjukvård. Har du fortbildning i psykosocialt behandlingsarbete eller motsvarande är det meriterande för tjänsten. Arbetslivserfarenhet från barnpsykiatri och/eller barnsjukvård samt kunskaper i det engelska språket är även det meriterande. För denna tjänst är det önskvärt om du har körkort.

För att lyckas i rollen behöver du vara flexibel då du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar bra med andra kollegor och har ett gott bemötande. Vidare är du strukturerad då du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2020-04-09
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

John Azab
Enhetschef
Telefon: 073-0722668
Mobiltelefon: 073-0722668

Carina Andersson
Vårdförbundet
Telefon: +4660180771