Gå direkt till textinnehållet Startsida Nyheter Webbkarta Kontakta oss Tillgänglighetsinformation
 
Sjukhuset i Örnsköldsvik med fokus på huvudentrén

Ortopedi i Örnsköldsvik

Verksamheten vid sjukhuset i Örnsköldsvik består av ortopedmottagning, vårdavdelning och ortopedteknik. Tillsammans med kirurgmottagningen tar vi emot patienter med skador och sjukdomar i rörelseapparaten.

I Västernorrland krävs ingen remiss från någon läkare vilket innebär att du som patient kan söka vård på hälso-/vårdcentral eller specialistvårdsmottagning på egen vårdbegäran.

För att du ska få rätt hjälp utifrån ditt behov är det ändå alltid bra att kontakta en läkare på din hälso/vårdcentral. De undersöker dig och bedömer om du behöver få en specialistbedömning. Om du har akuta besvär ska du kontakta akuten.

För ärenden som berör dig som patient hänvisar vi till våra säkra e-tjänster på 1177.se (Mina vårdkontakter) eller telefon

Ortopedmottagning Örnsköldsvik

Till mottagningen vid Kirurgicentrum kommer du för ortopedisk bedömning eller behandling. Vår verksamhet består av gipsbehandlingar, sjukvårdande behandlingar, telefonrådgivning samt återbesök för uppföljning efter ortopedisk behandling/operation. Vi utför även mindre operationer som görs under dagen där du inte behöver bli inlagd efteråt.

Vi finns på entréplan. Gå in via sjukhusets huvudentré. Vi finns till höger om kassan i centralhallen.

Tel: 0660-892 35
Mer besöksinformation på 1177.se Ortopedmottagning Örnsköldsvik

Ortoped Vårdavdelning

Vi vårdar patienter som behöver fortsatt omvårdnad efter akuta operationer på rörelseapparaten eller planerade operationer såsom knä- och höftledsproteser.

Vi finns på våning 2. Från Wemerentrén, ta hiss/trappa till våning 2. Parkering finns på baksidan.

Tel: 0660-892 05

Begränsade besöksregler gäller fr.o.m. 1 oktober 2020
Läs mer om besöksinformation på 1177.se Ortoped vårdavdelning Örnsköldsvik

Ortopedteknisk avdelning Örnsköldsvik

Vi tillverkar och anpassar olika ortopedtekniska hjälpmedel i form av ortoser (stödjande skydd), proteser, korsetter, gördlar, bråckbandage, ståskal, halskragar, inlägg och ortopediska skor. I Örnsköldsvik finns även en särskild barnhabiliteringsmottagning.

Vi finns på entréplan och har egen entré. Åk förbi Wemerentrén, du hittar oss vid entré mittemot det rosa huset.

Tel: 0660-891 42 (måndag-fredag 8.45-11.30)
E-post: Ortopedteknik Örnsköldsvik

Mer besöksinformation på 1177.se Ortopedteknisk avdelning Örnsköldsvik