Sjukhuset i Sundsvall

Ortopedi i Sundsvall

Verksamheten på Länssjukhuset består av ortopedmottagning, vårdavdelning och ortopedteknik. Vi vårdar och behandlar patienter med skador och sjukdomar i rörelseapparaten.

Ortopedmottagningen

Till mottagningen kommer patienter för ortopedisk bedömning eller behandling. Vår verksamhet består av gipsbehandlingar, sjukvårdande behandlingar, telefonrådgivning samt återbesök för uppföljning efter ortopedisk behandling/operation. Vi utför även mindre operationer som görs under dagen.

Telefonnummer: 060-18 17 90

E-postadress: ortopedmottagningen Sundsvall

Ortopedmottagningen Sundsvall (1177.se)

Ortoped Vårdavdelning 14

Vi vårdar patienter som behöver fortsatt omvårdnad efter akuta operationer på rörelseapparaten eller planerade operationer såsom knä- och höftledsproteser.

Telefonnummer: 060-13 52 95

Ortoped Vårdavdelning 14 (1177.se)

Ortopedteknisk avdelning

Vi skräddarsyr olika typer av ortopedtekniska hjälpmedel, i olika material som textil, kolfiber, plast och plåt.  Det kan vara ortoser (stödjande skydd), proteser, korsetter, gördlar, bråckbandage, ståskal, halskragar, inlägg och ortopediska skor. En av våra absolut största tillgångar är bredden av erfarna tekniker och ortopedingenjörer med olika specialinriktningar.

Tillsammans med sjukgymnastiken erbjuder vi även gåskola för patienter som har fått protes i Sundsvall och barnhabiliteringsmottagning i Örnsköldsvik.

Telefonnummer: 060-18 20 40 (måndag-fredag, kl. 09.00-11.00)

E-postadress: ortopedteknik.sundsvall@rvn.se

Ortopedteknisk avdelning Sundsvall (1177.se)


Tillbaka till toppen