Köksbiträde till sommarvikariat på Dialysmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

Njurmedicinska enheten är en medicinsk specialistmottagning där största målgruppen är patienter med njursjukdom. Enheten består av dialysmottagning, PD-mottagning och njurmottagning. Hos oss arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterska och köksbiträde. Vi arbetar tätt ihop och har ett välfungerande samarbete

Maten är en viktig del för njursjuka patienter och vi söker nu ett köksbiträde för sommarvikariat till dialysmottagningen i Örnsköldsvik. Vikariatet är på 85% sysselsättningsgrad med tillträde 2024-06-10 och pågår under fem veckor.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för de arbetsuppgifter som tillhör dialysmottagningens kök. I dessa ingår att iordningställa och servera förmiddagsfika till dialyspatienterna i form av smörgåsar och kaffe samt iordningställa och servera lunch som levereras från Örnsköldsviks kommun till dialyspatienterna. Sedvanliga rutiner vad gäller diskning efter måltider och rengöring av kök. I arbetsuppgifterna ingår också egenkontroller av livsmedel samt beställning av varor och mat.

Dialysmottagningen har öppet dagtid måndag- fredag. Enstaka kvällstjänstgöring kan förekomma utifrån det verksamhetsbehov som föreligger.

Vi är ett trevligt gäng som har varierande och roliga arbetssysslor och där du blir en viktig del av verksamheten!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgod gymnasieutbildning. Har du tidigare arbetslivserfarenhet av arbete inom kök eller sjukvården ser vi detta som meriterande för tjänsten. Du som söker har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

Som person är du självgående och serviceinriktad. Vidare är du kvalitetsmedveten och lägger stor vikt vid att leva upp till verksamhetens mål och kvalitetsstandard.

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-02-29
Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Åsa Andersson
Enhetschef
Telefon: +4666089593

Tony Olsson
Kommunal Västernorrland
Telefon: 010-442 97 61


Tillbaka till toppen